Services

Services indenfor for outsourcing, projektledelse, kvalitetskontrol, hjælp til start-ups, programmering, opsætning af hjemmesider i præfabrikerede systemer, spil og app produktion og grafisk design. Udover det tilbyder jeg også support, kvalitetssikring, rådgivning og testning. Men vær på vagt! Jeg tager kun imod projekter som jeg selv brænder for og syntes er sjovt.


Kompetencer & Færdigheder

At have brede kompetencer & færdigheder er ikke nok i denne verden! Vi skal alle have vores egne spidskompetencer. Det skal være det som vi syntes er sjovt at arbejde med og det som driver os i hverdagen. Internettet, programmering og grafisk design er ligeså meget min hobby som det er arbejde. Jeg nyder at arbejde med det og jo sværere det er for mig jo sjovere er det. Det er ikke noget problem eller projekt der hverken er for stort eller lille.

Nedeunder her kan du se hvad det er jeg kan og hvad mine spidskompetencer og interesser er. Dog skal det lige siges at jeg har mange personer i mit netværk som også spiller en stor rolle. Lad mig hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.


Outsourcing og rådgivning

Hvis én ud af fem firmaer i Danmark outsourcer deres arbejde, hvorfor skulle du så ikke gøre det? Jeg arbejder som rådgiver og projektleder i en dansk virksomhed i Vietnam, som har eksisteret i over 10 år.

Jeg er projektleder på mange af de projekter vi har og hjælper firmaer med at realiserer deres næste online produkt. Jeg hjælper start-ups med at formulerer krav-specifikationer og håndterer den daglige kommunikation mellem vores udviklere, teamledere og vores klienter. Kontakt mig med dit projekt og jeg vil give dig en pris ingen danskere kan slå :)


Affiliate publishing and mangement.
95%
SEO - Search Engine Optimization
95%
SEM - Search Engine Marketing (AdWords)
75%
SMO - Social Media Optimization
55%
SMM - Social Media Marketing
65%
Email Marketing
35%

Online Markedsføring

Online markedsføring behøver ikke at være svært. Jeg har arbejdet med portaler og pris-sammenlinings-sider sider i mange år efterhånden og har godt kendskab fra alt til SEO, email kampagner, affiliate, SEM.

Jeg tilbyder kursus, oplæring, kvalitetstjek indenfor mange af områderne og giver også gerne gratis tips og tricks til hvordan du kan sælge mere og komme højere op i google. Kontakt mig for et gratis “review” af din side eller dine søgeord.

CMS – Content Mangement Systems

Indholdsstyring og rigtig hurtig produktion af hjemmesider sker ved hjælp af de såkaldte CMS systemer. Et CMS indeholder alt hvad du skal bruge til en hjemmeside fra start af og kan derefter udvides ved hjælp af udvidelser. Jeg har erfaring med mange CMS og har også lavet udvidelser til mange af dem.

Mange webshop’s er også et CMS. I listen ved siden af finder du både fuldblods CMS og OSCommerce løsninger. Har du en eksisterende side, så benytter du sikkert allerede et CMS.

Wordpress
95%
Joomla
90%
Drupal
25%
Umbraco
20%
Opencart
85%
Magento
35%
Prestashop
70%
WooCommerce
85%
EcWid & Shopify
70%
Compass
30%
Twitter Bootstrap
90%
jQuery
80%
Android
15%
IOS
15%
Lavavel
75%
Codeigniter
85%
LibGDX
45%
Node.js
25%
ASP.NET MVC
45%

Frameworks & Middleware

Klargjorte frameworks, middleware og alt andet godt fra nettet. Der er meget tid  og rigtig mange penge at spare og specielt hvis man kigger på de eksisterende open source systemer som der allerede er eksperter der har lavet og store communities som der hjælper med at holde det opdateret gratis.

Skal noget bygges fra bunden af, kan man ligeså godt tage udgangpunkt i et framework eller et eksisterende system, som bunden af løsningen. Alt fra design til administration kan bygges ved hjælp af et framework og samtidig kan man spare en masse tid og penge i udvikling. Mange af systemerne kommer som byggeklodser, som skal sættes sammen. Har du en ide til noget et præfabrikeret system ikke kan, er dette løsningen.

Teknologier

Der er mange teknologier ude på nettet og de seneste par år har det virkelig blomstret med smart systemer, niftige plugins og alverdens hjælpemidler og værktøjer. For ikke at gøre listen alt for lang,  har jeg her valgt at sætte fokus på nogen af teknologierne, men jeg har samtidig arbejdet med en masse værktøjer og systemer for at bruge disse teknologier. Jeg går ikke ind for at opfinde den dybe tallerken endnu en gang, men at undersøge de muligheder der allerede ligger for ens fødder og vælge den bedste løsning ud fra det som allerede eksisterer. Mangler du et plugin eller noget helt specielt skal du ikke være blank for at kontakte mig for et gratis tilbud.

Pre Processors
65%
API'er
90%
AJAX
95%
MVC
95%
Platform as a service (PaaS)
35%
Udvidelser & modul programmering
75%
Git Version Control
65%
SSH og Terminal
55%
Dependency Managers
85%
Task Managers
35%
Databaser
95%
HTML5
90%
JADE
15%
CSS3
95%
SASS / LESS
75%
Javascript
75%
CofeeScript
25%
PHP
95%
.Net
60%
Java
35%
SQL & NoSQL
85%

Programmering

Systematik og logik er endnu en af mine stærke sider og noget som jeg syntes er rigtig sjovt. De sidste 10 år har jeg prøvet mange programmeringssprog af. Her ser du nogen af dem jeg syntes er sjovest og bedst at arbejde med. Jeg går ind for at man skal vælge det rigtige sprog til den rigtige løsning og jeg har derfor følt mig nødsaget til at sætte mig ind i mere end et.

Der er stadig mange sprog derude som jeg gerne vil lære og prøve at arbejde med og der kommer hele tiden nye sprog til. Heldigvis så syntes jeg selv at det er forholdsvis nemt at tilegne sig endnu et sprog, da mange af dem arbejde på de samme principper og den samme logik. Jeg er meget selvstændig og løser derfor hurtigt et problem i et sprog jeg ikke kender.

Programmer

Det er vigtigt at kunne benytte de nyeste programmer for at arbejde hurtigt nok. Her er et udsnit af de programmer som jeg arbejder mest med, men der er mange flere end listet her.

Jeg afholder også kursuser i flere af programmerne, så hvis din virksomhed mangler input til workflow, hvad det nyeste er i Adobe pakken eller bare hvordan man kan skære op til 35% spildtid væk fra sin daglige arbejdsgang, så kontakt mig for et tilbud.

Sublime Text
95%
IntelliJ
85%
Visual Studio
75%
Git lign. programmer
75%
Adobe Pakken
70%
Photoshop
90%
Illustrator
55%
After Effects
35%